Twin Joker

Twin Joker is een geweldige gokkast met TWEE spellen naast elkaar met dubbele rollen die vol staan met coole retro symbolen. De Twin Joker heeft speciale Joker symbolen met speciale Supermeter bonus features voor extra dikke winsten.

Probeer je geluk voor een BIG WIN of een MEGA WIN met deze super vette 5 winlijnen, 3 rollen, 3 rijen (per spel) video gokkastspel. De kleurrijke rollen staan vol met retro fruitmachine symbolen en speciale JOKER symbolen. Speel op de linker set rollen, de rechter set rollen, of op allebei de sets tegelijk, volledig met gesynchroniseerde spinactie.

Spelfeatures bestaan onder meer uit een SUPERMETER spelmodus met een MYSTERY WIN en een X2 MULTIPLIER voor extra vette winsten.

Klik op de SPIN of AUTO PLAY KNOPPEN om met spelen te beginnen. Klik op MAX INZET om te spelen met de maximaal toegestane TOTALE INZET instellingen. Gebruik de – en + KNOPPEN om de inzet instellingen aan te passen. Je kunt ook deze knoppen gebruiken om met SPEL 1, SPEL 2 of SPEL 1 + 2 te spelen.

De theoretische minimale uitbetaling voor dit spel is 97,79%.

Bij storingen zijn alle spelen en betalingen ongeldig.